Het creëren van een veilige bedrijfsomgeving door de collectieve aanpak en overleg tussen bedrijfsleven, politie, gemeente, brandweer en de beveiliger.

Collectieve beveiliging

A-Team Security verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven collectieve beveiliging: op nader te bepalen tijdsblokken rijdt onze surveillant door uw buurt of bedrijventerrein. Om dit mogelijk te maken is het aantal aangesloten deelnemers wel van belang. Neem contact op met onze organisatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn in uw buurt!

Wellicht overbodig om te melden, dat er een sterke preventieve werking uit gaat van collectieve beveiliging. Daar de surveillant van A-Team Security met regelmaat, maar niet op vaste tijdstippen, in de buurt aanwezig is en uiteraard kosteloos reageert op assistentieverzoeken in het geval er onregelmatigheden worden geconstateerd. Bijzonderheden worden dagelijks gerapporteerd aan politie en betrokkenen.

Deelnemers van de collectieve beveiliging ontvangen een bordje van A-Team Security dat duidelijk zichtbaar aan de gevel wordt bevestigd.

Offerte aanvragen?
U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin u uw wensen kunt aangeven.

Maak kennis met A-Team Security

Bent u geïnteresseerd in een van onze beveiligingservices? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan.